Ota yhteyttä!

Helpoiten otat yhteyttä suoraan puhelimitse 050 517 6902 tai sähköpostitse pirkka@pirkkalappalainen.fi oikeudellisen ongelmasi kartoittamiseksi. Sinun ei tarvitse osata juridiikkaa – otat vain yhteyttä ja kuvailet ongelmasi. Toimeksiantoon liittyvä alkuneuvottelu on maksuton.

Lakitoimisto Pirkka Lappalainen Ky, ent. Asianajotoimisto Pirkka Lappalainen Ky*
Y-tunnus 1088238-5

Eteläpuisto 2 C
33200 Tampere

Matkapuhelin 050 517 6902
Sähköposti pirkka@pirkkalappalainen.fi

*) Asianajaja Pirkka Lappalainen on siirtynyt harjoittamaan asianajotoimintaa Lakitoimisto Pirkka Lappalainen Ky:ssä luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana 1.5.2024 lukien. 

Persoona – kuka olen?

Olen suorittanut oikeustutkinnon vuonna 1987, varatuomari 1989 ja toiminut sen jälkeen noin 4 vuotta syyttäjän ja poliisin tehtävissä. Oma lakiasiain- ja sittemmin asianajotoimisto vuodesta 1992. Lupalakimiehenä 1.5.2024 lukien.

Työskentelytapoihini kuuluu, että asiakkaan kuuluu saada nopeasti realistinen arvio oikeudenkäynti- tai muun asiansa todellisesta tilanteesta ja mahdollisuuksista. Pyrin työssäni vahvasti laatuun ja kustannustehokkuuteen. Asiakkaan etu vaatii, että tuomioistuimen toimintaa ja tulevaa ratkaisua kyetään mahdollisimman hyvin ennakoimaan ja sovittamaan tehtävät toimenpiteet tähän asetelmaan. Näitä seikkoja kyetään selvittämään useimmiten hyvin jo toimeksiannon alussa.

Palvelen asiakkaitani suomeksi ja englanniksi.

Vapaa-ajallani harrastan mm. luontoa (metsästys, koirat ja linnut), kuntourheilua ja kulttuuria.