Ota yhteyttä!

Helpoiten otat yhteyttä suoraan puhelimitse 050 517 6902 tai sähköpostitse pirkka@pirkkalappalainen.fi oikeudellisen ongelmasi kartoittamiseksi. Sinun ei tarvitse osata juridiikkaa – otat vain yhteyttä ja kuvailet ongelmasi. Toimeksiantoon liittyvä alkuneuvottelu on maksuton.

Asianajotoimisto Pirkka Lappalainen Ky
Y-tunnus 1088238-5

Eteläpuisto 2 C
33200 Tampere

Matkapuhelin 050 517 6902
Sähköposti pirkka@pirkkalappalainen.fi

Asianajotoimisto Pirkka Lappalainen Ky on Suomen Asianajajaliiton jäsen ja noudattaa toiminnassaan hyvää asianajotapaa. 

Persoona – kuka olen?

Olen suorittanut oikeustutkinnon vuonna 1987, varatuomari 1989 ja toiminut sen jälkeen noin 4 vuotta syyttäjän ja poliisin tehtävissä. Oma lakiasiain- ja sittemmin asianajotoimisto vuodesta 1992. 

Tutkielmani aihe oli ”Valmiuslainsäädäntö ja perusoikeudet. Tutkimus valmiuden periaatteesta valmiuslainsäädännön taustalla ja perusoikeuksien asettamista ehdoista valmiuslainsäädännön tulkinnalle ja kehittämiselle” (Lapin yliopisto 6.5.1987).

Työskentelytapoihini kuuluu, että asiakkaan kuuluu saada nopeasti realistinen arvio oikeudenkäynti- tai muun asiansa todellisesta tilanteesta ja mahdollisuuksista. Pyrin työssäni vahvasti laatuun ja kustannustehokkuuteen. Asiakkaan etu vaatii, että tuomioistuimen toimintaa ja tulevaa ratkaisua kyetään mahdollisimman hyvin ennakoimaan ja sovittamaan tehtävät toimenpiteet tähän asetelmaan. Näitä seikkoja kyetään selvittämään useimmiten hyvin jo toimeksiannon alussa.

Palvelen asiakkaitani suomeksi ja englanniksi.

Vapaa-ajallani harrastan mm. luontoa, kuntourheilua ja kunnallispolitiikkaa.